U Edukativni centar Fonema su dobrodošli mališani svih uzrasta! Mi prvenstveno postojimo zbog dece koja imaju poteškoće u govorno–jezičkom razvoju, savladavanju školskog gradiva, loše pažnje, kao i dece kojoj je potrebna pomoć u izradi domaćih zadataka. Način rada se prilagođava svakom detetu pojedinačno, u zavisnosti od uzrasta i sposobnosti deteta.

Za postizanje maksimalnih rezultata neophodna je i saradnja sa roditeljima, kako bi se dete motivisalo i kako bi nova učenja prihvatilo sa radošću. Rad sa decom se bazira na kombinovanju savremenih i tradicionalnih metoda iz defektološko–logopedske prakse. Najčešće nam se roditelji javljaju zbog korekcije izgovora glasova (dislalija), razvojne disfazije, rane stimulacije govorno–jezičkog razvoja, mucanja, teškoća u savladavanju školskog gradiva, intelektualne ometenosti, poremećaja iz autističnog spektra i usporenog psihomotoričkog razvoja deteta. Osim rada sa najmlađima, kod nas postoji i roditeljsko savetovalište gde ćete dobiti neophodne savete i smernice za rad sa Vašim detetom.

Ukoliko niste sigurni koji su to glasovi koje bi Vaše dete trebalo da zna na određenom uzrastu ili primećujete neke nepravilnosti u govoru i jezičkim strukturama, posetite nas!

Uz našu stručnost i iskustvo, i Vašu spremnost za saradnju, napredak/uspeh će biti očigledan! Dođite i proverite zašto su baš nama roditelji poklonili svoje poverenje!

Čekamo Vas u Bloku 70 na Novom Beogradu, na adresi Jurija Gagarina 73/53.